تکنیک فوق سری آسمان خراش در وبین سئو

تکنیک SkyScraper یا تکنیک آسمان خراش یکی از روش های عالی برای افزایش ترافیک و بهبود سئو سایت می باشد.

  1. چهارشنبه ۳۰ آذر ۱ ساعت ۱۰:۴۳ (۱ سال،۴ ماه قبل)
آسمان خراش
به گزارش فرانگر

تکنیک SkyScraper یا تکنیک آسمان خراش توسط برایان دین در سایت Backlinko.com، متخصص سئو مطرح شده است و اینطور که پیداست اگر به درستی پیاده سازی شود، نتیجه فوق العاده خوبی خواهد داشت. همانطور که همیشه گفتم و گفتند(!)، محتوا اولین حرف را در سئو می زند و اگر محتوای عالی داشته باشیم، بدون شک سئو سایت ما نیز رشد خوبی خواهد داشت.

تکنیک آسمان خراش در محتوا یک روش عالی برای تولید یک محتوای عالی است و سبب می شود که رشد باورنکردنی ای را تجربه کنید!
در این مطلب می خواهم توضیح کامل و جامعی درباره تکنیک آسمان خراش بدهم. پس با من همراه باشید.

قبل از اینکه به سراغ آموزش این تکنیک بریم میخام بگم که من کی هستم و اصلا چرا صلاحیت اینو دارم که در مورد چنین تکنیک خفنی صحبت کنم. من محمد نصیری مدیر وب سایت webinseo یکی از بهترین سایت ها در حوزه آموزش رایگان و حرفه ای سئو و تولید محتوا که در ایران فعالیت می کند هستم. آموزش سئو را از چند سال پیش در مجموعه های بزرگی مثل وبین سئو، سیگنال، نیوسئو، فروشگاه زنجیره ای رفاه مارکت و بانک ملت و سایر فروشگاه های اینترنتی بزرگ در ایران شروع کردم و امروز در حال حاضر صاحب کسب و کار اینترنتی بزرگی در حوزه پوشاک هستم و به معنای واقعی فروش اینترنتی رو لمس کردم و اکثر دغدغه های موجود در شروع کسب و کار اینترنتی رو میدونم.

تکنیک SkyScraper یا تکنیک آسمان خراش چیست؟

همانطور که گفتیم، محتوای عالی، فاکتور شماره یک در رشد سئو یک سایت می باشد. اما تکنیک SkyScraper چه چیزی می گوید؟

در یک شهر ساختمان های بسیاری وجود دارند اما هیچکدام به اندازه برج میلاد یا برج خلیفه یا ساختمان امپایراستیت توجه مردم را به خود جلب نمی کند! تا بحال شنیده اید کسی برای دیدن یک ساختمان ۵ طبقه به شهری سفر کند؟ یا تا بحال دیده اید کسی با یک ساختمان عادی ۱۰ طبقه سلفی بگیرد؟ خیر!

نکته اینجاست که همیشه بهترین ها توجه ها را به سمت خود جلب می کند. بلندترین برج، بزرگترین ..، قدیمی ترین .. و …!

محتوای آسمان خراش

در واقع نکته اصلی در تکنیک آسمان خراش در همین موضوع است. در این تکنیک می گوید محتوای شما باید مانند یک آسمان خراش باشد! یعنی تمامی توجه ها را به خود جلب کند و مردم از آن سخن بگویند. اما چگونه؟

اگر از افزونه یوآست سئو در طراحی سایت فروشگاه اینترنتی یا سایت وردپرسی خود استفاده کنید، همیشه به شما این هشدار را می دهد که متن شما باید حداقل ۳۰۰ کلمه داشته باشد اما می دانیم که هرچه طول محتوا بیشتر باشد بهتر است! در تحقیقی که توسط برایان دین نیز صورت گرفته بود، میانگین طول محتوای نتیجه ۱ گوگل، ۱۹۰۰ کلمه بود و در نتایج پایین تر، این مقدار کمتر و کمتر می شد.

درواقع در تکنیک آسمان خراش می گوید ؛ محتواهای عالی، کامل و جامع و طولانی (بیش از ۲۰۰۰ کلمه) بنویسید! فایده آن چیست؟

وقتی یک محتوا طولانی و در عین حال ارزشمند نیز باشد، طبیعتا؛

  • برای بهبود خوانایی نیازمند چندین زیر عنوان یا تگ h2 می باشد و این فرصت را به شما می دهد تا کلمات کلیدی بیشتری را در تگ h2 استفاده کنید.
  • مجبور می شوید راجب جزئیات بیشتری صحبت کنید و این سبب می شود که هر نیازی که مخاطب داشته باشد را در آن یک محتوا برطرف کنید.
  • فرصت آن را پیدا می کنید که از عکس های بیشتری در متن استفاده کنید.
  • فرصت آن را پیدا می کنید که لینک های داخلی بیشتری به سایر محتواهای خود بدهید و لینک سازی داخلی سایت خود را بهبود ببخشید.
  • اگر محتوای شما پرطرفدار باشد، می تواند سبب شود که افراد دیگر به مطلب شما به عنوان یک مرجع، لینک بدهند.
  • و …

پس بنابراین کلیت تکنیک SkyScraper در این است که محتوای طولانی و جامع و در عین حال با ارزش بنویسید!

روش اجرای تکنیک آسمان خراش

تا اینجا با کلیت این تکنیک آشنا شدیم. اما برایان دین یک روند ۳ مرحله ای را بیان می کند که بهتر است از این روند پیروی کنیم و به نتیجه مطلوب خود برسیم.

مرحله ۱ : یافتن یک موضوع با قابلیت لینک پذیری

در اولین مرحله شما باید جستجو کنید و یک موضوع برای مطلبتان انتخاب کنید که قابلیت این را داشته باشد که افراد دیگر به مطلب شما لینک بدهند.
درواقع اگر شما مطلبی را با تکنیک SkyScraper بنویسید اما آن موضوع برای هیچکس اهمیتی نداشته باشد، هرچقدر هم عالی و با ارزش باشد، کسی به آن لینک نمی دهد.

برای یافتن یک موضوع پرطرفدار می توانید ببینید چه محتواهایی در حال حاضر وجود دارند که لینک های زیادی دریافت کرده اند! برای یافتن این محتواها می توانید از ابزارهایی نظیر BuzzSumo ، Visual.ly ، Google News و … استفاده کنید.
متاسفانه این ابزارها اکثرا رایگان نیستند و باید هزینه زیادی را بابت خرید سرویس های آنان پرداخت کنید.

توصیه من به شما استفاده از Google Trend است. با استفاده از این ابزار می توانید ببینید چه حوزه ای داغ تر و بیشتر محبوب است و در آن حوزه مطلبی با استفاده از تکنیک آسمان خراش بنویسید.

مرحله ۲ : تولید محتوای بسیار بهتر!

اگر برای مثال می خواهید مطلبی در حوزه دیجیتال مارکتینگ بنویسید و اکنون یک مطلب تحت عنوان «آموزش بازاریابی اینترنتی همراه با 20 ترفند» وجود دارد، شما یک مطلب با این عنوان بنویسید : «آموزش بازاریابی اینترنتی همراه با 120 ترفند خفن»!

قطعا متوجه منظور من شدید! در واقع شما باید محتوایی بسیار بهتر از محتواهایی که اکنون وجود دارند تولید کنید بدین صورت که رقبای شما حتی فکر رقابت با شما به ذهنشان خطور نکند!

اگر شما یک محتوا با عنوان «آموزش بازاریابی اینترنتی همراه با 30 ترفند خفن» منتشر کنید، خیلی زود شخص دیگری مطلبی با عنوان «آموزش بازاریابی اینترنتی همراه با 40 ترفند خفن» منتشر می کند، اما در مثال قبل، اضافه کردن موارد جدیدی به ۱۲۰ موردی که شما ذکر کرده اید کار دشواری است و هرکسی توان مقابله با شما را نخواهد داشت!

به طور خلاصه، روش های دیگری که به کمک آنها می توان محتوای بهتری تولید کرد عبارتند از ؛

  • انتشار محتوای طولانی تر
  • انتشار محتوای به روز تر : اگر محتوای کاملی قبل از شما منتشر شده است، می توانید نکات قدیمی آن را حذف و نکات جدیدتری به آن بیافزایید و مطلب را آپدیت کنید.
  • انتشار محتوا با دیزاین و طراحی بهتر : قطعا یک محتوا با طراحی زیباتر لینک های بیشتری دریافت می کند نسبت به یک محتوای یکسان اما با طراحی نامناسب!
  • انتشار محتوای عمیق تر و جزئی تر : مطالبی وجود دارند که صرفا به صورت تیتروار و لیست گونه، مواردی را ذکر کرده اند. شما می توانید برای هر مورد از این لیست، توضیحات بیشتری بنویسید و در هر مورد عمیق تر شوید!

مرحله ۳ :توزیع و نشر محتوا

اگر یک محتوای آسمان خراش بنویسید اما کسی آن را نخواند، فایده ای ندارد! مهمترین گام اجرای تکنیک SkyScraper پخش کردن و پروموت کردن آن است.

برای پروموت کردن محتوای خود به ترتیب زیر عمل کنید :

  • با استفاده از ابزارهایی نظیر Ahrefs و یا Majestic، تمامی لینک هایی که به مطلب رقیبتان داده شده است را استخراج کنید.
  • به تمامی مدیران این سایت ها ایمیلی با این مضمون می فرستید :

سلام جناب آقای فلانی یا سرکار خانم فلانی،

امروز داشتم مطالب سایت شما رو مطالعه می کردم و اتفاقی با این مطلب مواجه شدم : (صفحه ای که به سایت رقیب شما لینک داده است)
و متوجه شدم که به سایت فلان لینک دادین.
من هم مطلبی در این زمینه نوشتم البته کمی بهتر : (لینک و عنوان مطلب خودتون)
تفاوت مطلب من این است که بروز تر و کامل تر و دقیق تر نوشته شده و شاید بخواین بهش لینک بدین.

با تشکر، محمد نصیری مدرس سئو

توجه کنید که متن این ایمیل، کپی متنی است که برایان دین در مرحله سوم اجرای تکنیک آسمان خراش آورده است. کلیات ایمیل به این صورت است اما شما باید مضمون آن را تغییراتی بدهید و بهینه تر کنید.

در واقع شما این ایمیل را به افرادی می فرستید که :

  1. سایتی متناسب با مضمون سایت شما دارند.
  2. به محتوای شما علاقه مند هستند.
  3. در حال حاضر به محتوای مشابهی لینک داده اند!

برایان دین بیان می کند که ۱۱% افرادی که به آنها ایمیل داده است، به او لینک داده اند و می گوید که مهم تعداد لینک ها نیست، مهم کیفیت این لینک ها می باشد که همگی از روش کلاه سفید به دست آمده اند و فوق العاده ارزشمند می باشند.

جمع بندی

بدین ترتیب شما یک محتوای آسمان خراش نوشتید و با پیروی از مراحل ذکر شده توانستید محتوای خود را پروموت کنید.

ممکن است این تکنیک زمان بر باشد اما باور کنید که نتایج فوق العاده ای دارد و اگر محتوای شما در نتایج گوگل رتبه ای کسب کند به این راحتی پایین نمی آید!

خلاصه مطلب و نتجه گیری در ۱ دقیقه

  • محتوا فاکتور شماره ۱ در سئو می باشد.
  • تکنیک SkyScraper یا تکنیک آسمان خراش بیان می کند که باید محتوای طولانی ، کامل و جامع و در عین حال با ارزش تولید کنید.
  • تولید یک محتوای طولانی و کامل فواید و نتایج زیادی دارد که از جمله آنها می توان به ؛ استفاده بیشتر از تگ h2 ، استفاده بیشتر از کلمات کلیدی ، شانس بیشتر برای لینک گرفتن و … اشاره کرد.
  • تکنیک آسمان خراش در ۳ مرحله اجرا می شود؛ ۱) یافتن یک زمینه پرطرفدار ۲) تولید محتوای بهتر ۳) پروموت کردن محتوا
  • تکنیک SkyScraper اگرچه زمان بر و اندکی دشوار است اما سبب می شود لینک های کاملا کلاه سفید جذب کنید و مطلب شما به سرعت در گوگل بالا بیاید.

خب دوستان عزیزم امیدوارم که این مطلب برای شما مفید باشه و تونسته باشم راهکار حرفه ای شدن در تولید محتوا رو به شما آموزش بدم اگر دوست داشتید برای مطالعه بیشتر محتوا های حوزه آموزش تولید محتوا و آموزش سئو سایت به سایت webinseo.com مراجعه کنید و مطالب کامل تری رو دنبال کنید.