البته این ابزار در حال حاضر در دسترس عموم مردم نیست و تنها شرکت های مسافرتی به آن دسترسی دارند. در حاصل حاضر پلتفرم آتر ویژن به موسسات مهاجرتی خدمات صدور ویزا را ارائه می دهد. این پلتفرم کلیه مراحل صدور ویزا را به صورت الکترونیکی و بدون مراجعه به سفارت انجام می دهد.
ابزار محاسبه درصد موفقیت
این ابزار به موسسات و شرکت های مهاجرتی کمک می کند تا بتوانند درصد موفقیت مشتریان خود برای دریافت ویزا را به صورت آنلاین محاسبه کنند. این کار به شرکت های مهاجرتی کمک می کند تا مدارک مشتریان خود را به بهترین نحو بارگذاری کنند. آتر ویژن تمام فرآیند صدور ویزا را به صورت یکپارچه آنلاین انجام می دهد. یکی از راه های صدور ویزا، دریافت الکترونیکی آن است. پلتفرم سهند وفائی راهی آسان برای صدور ویزا برای بیش از 100 کشور جهان به شرکت های مهاجرتی است. پلتفرمUtter Vision خدمات مربوط به ویزا را برای 100 کشور به شرکت های مهاجرتی و مسافرتی ارائه می دهد.
دلایل ساخت ابزار جدید
سهند وفائی درباره دلایل ساخت ابزار جدید در پلتفرم آتر ویژن اظهار داشت، این ابزار به کمک شرکت های مهاجرتی می آید. بسیاری از شرکت های مهاجرتی جدید تجربه کافی برای تکمیل اطلاعات مشتریان خود و ارائه مدارک آن ها ندارد. در بسیاری از موارد کمبود دانش پرسنل شرکت های مهاجرتی باعث ریجکت شدن ویزای متقاضیان می شود. ابزار جدید به شرکت ها و موسسات تازه تاسیس کمک می کند تا حتی با حداقل دانش بتوانند درخواست کاملی برای دریافت ویزا ارائه دهند. فرآیند درخواست ویزا در آتر ویژن کاملا الکترونیکی است و شرکت ها را از مراجعه حضوری به سفارت بی نیاز می کند.
درخواست ویزا برای مهاجرت
درخواست ویزا مهمترین قدم برای مهاجرت به کشور مقصد و اقامت در آنجا است. اخذ ویزا با توجه به نوع آن، سختی ها و الزامات خاص خود را دارد و باید با دقت انجام شود. گاهی اوقات این اتفاق می افتد که درخواست ویزای شما رد می شود. به چنین وضعیتی ریجکتی ویزا می گویند. ریجکت ویزا به معنای رد درخواست ویزای متقاضی توسط کشور مقصد است. زمانی که این اتفاق بیفتد، نمی توانید ویزا دریافت کرده و به کشور مقصد مهاجرت کنید. در واقع ریجکتی ویزا زمانی اتفاق می افتد که اطلاعات کاملی ارائه نکنید. ریجکتی ویزا یکی از اتفاقات ناگوار و ناراحت کننده ای است که ممکن است برای هر متقاضی ویزا رخ دهد. دلایل ریجکت شدن ویزا با توجه به نوع ویزا و شرایط موجود متفاوت است.
ریجکت شدن درخواست ویزا
اکثر مردم جهان مایلند به کشورهای مختلف سفر کنند. ممکن است این سفرها برای تجارت و یا تفریحی باشد. یکی از اقدامات مربوط به سفر به کشورهای مختلف اخذ ویزای آن کشور است. هنگام ارائه اطلاعات مورد نظر برای اخذ ویزا، ممکن است فرد هنگام دریافت نتیجه با کلمه ریجکت مواجه شود. مطمئناً این شخص می خواهد مشکل اخذ ویزای خود را بداند. شایع ترین دلیل ریجکت شدن ویزا در بین ایرانیان، نداشتن دلایل محکم برای بازگشت از کشور مورد نظر است. اگر فردی مدارک کافی برای ارائه برنامه و اهداف سفر خود را نداشته باشد، امکان ریجکت شدن درخواست ویزا وجود دارد.
ابزار جدید آتر ویژن
آتر ویژن به وسیله ابزار جدید خود به شرکت های مهاجرتی این امکان را می دهد که ریجکتی ویزای مشتریان خود را به حداقل برسانند. سهند وفائی در مورد ابزار جدید استارت آپ خود بیان داشت، این یک فرصت فوق العاده برای شرکت های مهاجرتی است تا آن ها را از پروسه پیچیده دریافت ویزا رها سازد. اخذ ویزا برای هر کشور الزامات خاص خود را دارد که باید به دقت رعایت شود. دریافت ویزا از کشورهای مختلف نیاز به تجربه فراوانی دارد که بسیاری از شرکت های متوسط و کوچک مهاجرتی توانایی آن را ندارند. ابزار جدید آتر ویژن به آن ها این امکان را می دهد که بتوانند مانند یک وکیل مهاجرتی ماهر درخواست ویزا به کشور مقصد ارسال کنند.
تاسیس آتر ویژن
سهند وفائی از اهداف بلند مدت خود درباره آتر ویژن سخن گفته است. آتر ویژن کار خود را با صدور ویزا برای شرکت های مهاجرتی آغاز کرده است. با ایجاد ابزار جدید در سال 2023 خدمات آتر ویژن گسترش پیدا کرده است. در آینده آتر ویژن به یک هاب مهم برای شرکت های مهاجرتی تبدیل خواهد شد. آتر ویژن در آینده ای نه چندان دور، علاوه بر ارائه خدمات تخصصی به پوشش اخبار مهاجرتی به 9 زبان دنیا اقدام خواهد کرد. اطلاعات به روز می تواند منجر به افزایش دانش کارمندان شرکت های مهاجرتی شود. این اطلاعات می تواند تبدیل به فرصت هایی طلایی برای پذیرش مهاجرت برای مشتریان این شرکت ها شود. هرچه دانش و اطلاعات شرکت های مهاجرتی از برنامه ریزی های کشورها برای جذب مهاجر و صدور ویزا بیشتر باشد، توانایی بیشتری در کسب موفقیت در پرونده های کاری خود خواهند داشت.
اگر قبلا ریجکت شدیم چکار کنیم؟
سهند وفائی معتقد است اگر بعد از ریجکتی اعتراض نکنید یعنی همه دلایل و موارد اعلام شده را قبول دارید و این به شما نمره منفی می دهد. اگر اعتراض کنید شرایط بهتری دارید. برخی از موسسات می گویند که تا 6 ماه پس از انصراف اقدام نکنید. توجه داشته باشید که این بازه زمانی بر اساس تجربه آنان است. بهتر است شما در این مدت اعتراض کنید و طی این مدت ایرادات مدارک خود را برطرف کنید. لطفا توجه داشته باشید که هیچ اجباری برای اعتراض وجود ندارد و این فقط انتخاب شماست.