گاهی بعضی رستورانها به دلیل قدمتی که دارند از آنها استقبال میشود. تمیزی غذا، قیمت، چیدمان غذا و... از نکاتی است که برای انتخاب یک رستوران مورد توجه قرار میگیرد. رستورانها براساس غذا و خوراکی که ارائه خواهند کرد دستهبندی میشوند. تهران سالیان زیادی است که مورد توجه قرار گرفته است. این رفت و آمد به شهر تهران باعث شده رستورانهایی از زمانهای خیلی دور کار و فعالیت خود را شروع کنند. با
www.jabama.com
همراه باشید.
عمو هوشنگ؛ نیاوران
یکی از قدیمیترین رستورانهای تهران رستوران عمو هوشنگ است. این رستوران غذاهای مجلسی و خیلی شیک برای ارائه به مشتری ندارد. غذاهایی که در این رستوران میتوانید پیدا کنید املت، قیمه و از این دست غذاهای ایرانی و سنتی است. اگر شما هم از تجملات دوری میکنید رستوران عمو هوشنگ انتخاب خوبی برایتان خواهد بود.
فضای کوچک و صمیمی این رستوران شما را به گذشتهها خواهد برد. دیزی از دیگر غذاهایی است که در رستوران عمو هوشنگ سرو میشود. این رستوران با همان غذاهای سادهای که دارد طرفداران زیادی پیدا کرده است. پلو زعفرانی این رستوران نوستالژی را شاید هیچ جای دیگر پیدا نکنید. قهوهخانه عمو هوشنگ نزدیک به صد سال است که فعالیت خود را شروع کرده است. قیمههای قهوهخانه عمو هوشنگ را از دست ندهید.
توچال؛ تجریش
اگر انتخاب شما برای غذا کباب است کبابسرای توچال رستوران خوبی است. وقتی از گشت و گذار در میدان تجریش، امامزاده صالح، بازارچه شمرون، بازار قائم و... خسته شدید ضلع شمال شرقی میدان تجریش رستوران توچال انتظار شمار را میکشد. این رستوران نزدیک به نیم قرن است که فعالیت میکند.
برای پیش غذا میتوانید بورانی اسفناج، بورانی بادمجان، ماست چکیده و زیتون سفارش بدهید. کبابهای این رستوران با گوشت تازه روزانه طبخ میشود. هر زمان اطراف میدان تجریش باشید بوی کبابهای توچال به مشام شما خواهد رسید. یکی از جذابیتهای این رستوران برای سرو کباب نان داغ آن است. رستوران برای خود یک تنور آماده دارد که کبابها را روی نانهای تازه از تنور بیرون آماده به همراه ریحون برای شما خواهد آورد. یک پرس غذای این رستوران برای دو نفر کافی است.
شرفالاسلامی؛ بازار تهران
بازار تهران یکی از قدیمیترین محلههای تهران است. منطقه بازار یک رستوران قدیمی دارد. این رستوران، شرفالاسلامی نام دارد. سال ۱۳۱۷ رستوران شرفالاسلامی تاسیس شده است. این رستوران به دلیل قیمتهای مناسبی که دارد انتخاب میشود. از زمان تاسیس رستوران تا به امروز چیدمان فضا هیچ تغییری نکرده است. نوع چیدمان بازاری و قدیمی است.
ژتونهای فلزی این رستوران نشان از قدیمی بودن آن دارد.حجم غذایی که این رستوران به عنوان یک پرس ارائه میکند بسیار زیاد است. طعم غذاهای این رستوران در منطقه بازار، لذیذ و خوشمزه است. اکثر کسانی که در این رستوران غذا میل کردهاند از طعم غذا راضی بودهاند. تهچین، باقالی پلو و کباب رستوران شرفالاسلامی با بهترین کیفیت طبخ میشوند.
کبابی گلپایگانی و پسران؛ ولیعصر، خیابان لبافینژاد
کباب کوبیده یکی از کبابهای پرطرفدار است. این کباب لذیذ را در کبابی گلپایگانی و پسران حتما امتحان کنید. رستوران کوچک حاج فضلالله گلپایگانی و پسران یکی از قدیمیترین رستورانها در تهران است. این رستوران فضا برای نشستن و سرو غذا را ندارد. کوبیده و کباب چنجه گلپایگانی در میان اهالی و ساکنان طرفدار زیاد دارد.
اگر قصد دارید صبحانه را بیرون از خانه میل کنید حلیمهای این رستوران گزینه خوبی است. حلیم با گوشت بوقلمون یک صبحانه کامل و لذیذ است. اکثر ساکنان تهران که در مرکز این شهر ساکن هستند کباب کوبیده رستوران گلپایگانی با نوع سنگک و ریحان را انتخاب خوبی برای وعده ناهار میدانند.
نایب؛ بازار صحافها
قدیمیترین رستوران در تهران رستوران نایب است. این رستوران در سال ۱۲۵۴ خورشیدی توسط نایب غلامحسین افتتاح شده است. موسس رستوران در همان سالها به همراه خانواده به شهر تهران مهاجرت کرده است. این رستوران در ابتدای بازار تهران در قسمت بازار صحافها، بنا شده است.
طبق اسناد و مدارکی که موجود است چلو کباب ابداع خود نایب بوده است. ارائه این غذا در بازار تهران به سرعت طرفداران زیادی پیدا کرده است. رستوران در ابتدا بدون داشتن میز و صندلی کار خود را شروع کرده است. ساختمانی که برای رستوران در نظر گرفته شده بود با فرشهای گرانقیمت پوشیده شده بود. از زمان افتتاح این رستوران نزدیک به صدوپنجاه سال است که گذشته است. پنج نسل خانواده نایب به ترتیب این رستوران را اداره کردهاند.
پیتزا داود؛ خیابان لولاگر
اولین پیتزا فروشی در تهران ۶۰ سال پیش کار خود را شروع کرده است. پیتزا داود در خیابان لولاگر تهران فعالیت خود را از سال ۱۳۴۰ خورشیدی آغاز کرده است. اخلاق خوب و منش آقا داود موسس این پیتزا فروشی یکی از ویژگیهای این رستوران است. خیابان نوفللوشاتو تهران در محله امیراکرم است. این محله، بازار لباس مجلسی زنانه و قسمتی به لباس نوزادان و لوازم کودک اختصاص دارد.
در این رستوران از میز و صندلیهای شیک و مجلسی خبری نیست. برای صرف پیتزا باید روی صندلیهای پلاستیکی پیتزا داود بنشینید. صندلیهای رستوران داخل مغازه نیست و همگی در کوچه قرار گرفته است. این پیتزا فروشی از ابتدا تا به امروز روش پخت پیتزای خود را هیچ تغییری نداده است. پیتزاهای این مغازه از یک خمیر نازک و چند لایه کالباس که ضخیم برش داده شده است درست میشود. پنیر پیتزا قسمت سوم را تشکیل میدهد.
کوچه لولاگر تهران یک کوچه کاملا قرینه است. تمامی خانهها، درختان، بالکنها و... که در این کوچه هستند به صورت قرینه و موازی با هم ساخته شدهاند. این توازن از ابتدا تا انتهای کوچه ادامه دارد. عمر ساختمانهای این کوچه زیاد است. یکی دیگر از دلایل جذابیت این کوچه قرینه پیتزا فروشی داود است که سبک خاص خودش را دارد. این پیتزا فروشی رونق ویژهای به این کوچه داده است.
رستورانها یکی از بنیادیترین فضاها برای هر شهر و کشوری هستند. انقلاب فرانسه رستورانها را به شکل امروزی خود درآورده است. قبل از انقلاب فرانسه هم رستورانها با شکل و شمایل دیگری به مشتری خود غذا و خوراک ارائه میدادند. رستوران با آغاز تمدن بشری کار خود را شروع کرده است. نکته جالب درباره شهری مثل تهران، وجود مناطق خوش آبوهوا در اطراف آن است. شاید بعد از تجربهی رستورانگردی، تجربهی و اجاره ویلا در این مناطق خالی از لطف نباشد. اما اگر ترجیح میدهید محل اقامت شما داخل شهر تهران باشید گزینهی رزرو هتل تهران بهترین راهکار است.