چگونه می‌توانیم به‌عنوان مهندس برق، رزومه خوبی را داشته باشیم؟

رزومه یک گواهی نیست که شامل تمام جزئیات مربوط به زندگی حرفه‌ای شما باشد؛ بلکه باید ابزاری برای بازاریابی باشد که شما را به بهترین وجه ممکن نشان دهد و باعث شود فردی حرفه‌ای، شایسته و باارزش باشید.

  1. چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۹ ساعت ۱۳:۴۵ (۳ سال،۵ ماه قبل)
چگونه می‌توانیم به‌عنوان مهندس برق، رزومه خوبی را داشته باشیم؟
به گزارش فرانگر

مهندسان برق هنگام ساخت رزومه خود با چالشی منحصر‌به‌فرد روبه‌رو می‌شوند؛ زیرا این حرفه شامل طیف گسترده‌ای از مهارت‌ها و تخصص‌هاست. اگر مهندس برق هستید، نکات زیر را درمورد نحوه ساخت رزومه خود در نظر بگیرید و پس مطالعه این مطلب با مراجعه به رزومه ساز وبسایت کاربوم، یک رزومه حرفه‌ای بسازید؛ همچنین با رفتن به‌ آدرس (https://karboom.io/jobs/engineering-electrical-electronic) از جدیدترین آگهی‌های استخدام مهندس برق و الکترونیک مطلع شوید. 

مختصر بنویسید

بسیاری از کارشناسان استخدام، به این ویژگی منفی مهندسان یعنی پرکردن رزومه‌شان با تعداد زیادی از مهارت‌ها، پروژه‌ها، کلاس‌ها و سایر دوره‌های معتبر اشاره دارند. ممکن است فکر کنید که هنگام پرکردن رزومه‌تان با این تعداد زیاد مورد، چشم‌گیر می‌شوید، اما در واقع فقط به پای خود شلیک می‌کنید.

طبق تحقیقات، رزومه معمولی در کمتر از ۳۰ ثانیه پذیرفته یا رد می‌شود. بنابراین، باید تا حد امکان خلاصه بنویسید. به رزومه‌تان ساختار مناسبی را دهید تا دقیق و گویا باشد. به رزومه‌تان به چشم یک ویرایش‌گر نگاه کنید؛ قسمت‌های طولانی و بزرگ را کوتاه کنید تا همه موارد مهم زندگی حرفه‌ای‌تان به چشم بیاید.

شرح شغلی خواسته شده را در رزومه‌تان بگنجانید

هر بار که رزومه کاریتان را به سازمان‌های مختلف ارسال می‌کنید، باید متناسب با آگهی استخدام مربوط به همان سازمان باشد. به‌عنوان مثال، اگر فرصت شغلی در شرکت محیط زیست به وجود آمده است، باید در رزومه‌تان بر جنبه‌های محیط زیستی سابقه خود تأکید کنید.

بخش خلاصه در رزومه مهم‌تر از بخش اهداف است


در رزومه‌تان بخش اهداف را ننویسید مگر اینکه بخواهید شغلتان را تغییر بدهید و مثلا از شغلی دیگر، به شغل مهندسی برق بروید. بخش اهداف در رزومه شما باید به‌راحتی بیان کند که شما به دنبال چه کاری می‌گردید و برای چه شرایط کاری درخواست می‌کنید؛ بنابراین خلاصه‌بودن این بخش بی‌معنی است. در عوض، نوشتن خلاصه شغل یا مدارک تحصیلی برای مدیر استخدام، بسیار مفیدتر است. در چند جمله قدرتمند، بخش خلاصه شما باید ارزشمندترین مدارک شما را برجسته کند. هدف این است که این بخش علاقه مدیر استخدام را به‌سرعت و تا حد ممکن برانگیزد.

لیست پروژه را اضافه کنید

با نگاهی به تخصص و تجربه مهندسی خود، ممکن است بسیاری از پروژه‌های بزرگی را انجام داده باشید که باید در رزومه شما ذکر شود. در حالت ایدئال، می‌توانید این پروژه‌ها را در بخشی فشرده و جمع‌وجور در۱صفحه از رزومه‌تان قرار دهید. اگر به بیش از ۲صفحه نیاز دارید، باید سند لیست پروژه را به صورت جداگانه ضمیمه کنید.

پروژه‌ها باید با نام شرکت یا مشتری ذکر شود و شامل شرح مختصری از سهم شما و همچنین نتیجه پروژه باشد.

به هر قیمتی از خطاکردن بپرهیزید

دقت در کلیه پروژه‌های مهندسی در اولویت است. ساختن رزومه بادقت، روش خوبی برای نشان‌دادن توجه شما به جزئیات و توانایی دقیق‌بودن است. غفلت از برخی نکات صحیح‌نویسی و نوشتن چند مورد خطا، اشتباهی رایج و استاندارد است؛ اما ممکن است اشتباهی هزینه‌بر باشد.

بسیار مهم است که رزومه‌ای کاملا حرفه‌ای و بدون غلط املایی یا نگارشی داشته باشید. هر چند وقت یک‌بار آن را بررسی کنید و از دیگران نیز بخواهید آن را بازبینی کنند تا از دقت آن مطمئن شوند.