تویوتا و آژانس هوا فضای ژاپن در حال توسعه ماه نورد جدیدی بوده و به نظر می رسد لکسس به این شرایط حسودی می کند زیرا طراحان آن اقدام مشابهی را انجام داده اند.
یکی از جذاب ترین کانسپت های جاذبه صفر لکسس توسط کارل دوجاردین خلق شده است. این کانسپت جاذبه صفر شبیه وسایل استفاده شده در فیلم های اونجرز بوده و در حقیقت یک فضاپیمای الهام گرفته از موتورسیکلت هاست که بدنه ای Z مانند دارد. لکسس می گوید این مدل برای ایجاد کنترل کامل راننده و البته حرکت نرم روی ماه حتی در سرعت هایی تا ۵۰۰ کیلومتر در ساعت طراحی شده است.
کانسپت دیگر Cosmos نام داشته و احتمالاً جالب ترین کانسپت این برند است زیرا از کاکپیتی در عقب برخوردار بوده و یک سطح شیشه ای بزرگ دارد. البته این تنها بخشی از کشتی مادر بزرگ لکسس است. کشتی مادر لکسس یک فضاپیمای بزرگ است که دارای سپر ویژه، ماژول هایی برای زندگی، جایگاه عرضه، فضای بار و پیشرانه ای آینده نگرانه می باشد.
دیگر طراح لکسس کانسپتی با نام مون رولر را معرفی کرده که در جهت کاملاً متفاوتی قرار داشته و ما را به یاد دنیای ژوراسیک می اندازد. البته طبق گفته ها این کانسپت از بخش شکل گرفته بر پایه نانوتیوب گرافن استفاده کرده و کاکپیت هم در مرکز سلول ژیروسکوپی قرار گرفته است.
لونار کروزر که حاصل فکر خلاق کیسوکه ماتسونو است شباهتی با وسایل کنونی نداشته و البته می توان آن را روی نمایشگاه های خودرویی زمینی هم به نمایش گذاشت! علیرغم ظاهری زمینی تر، لکسس می گوید چرخ ها می توانند ۹۰ درجه بچرخند و بنابراین این خودرو توانایی پرواز همچون یک پهباد را دارد.
نهایتاً به کانسپت های متمایزی با نام های لونار میشن و مون ریسر می رسیم که این آخری اساساً یک خودروی مسابقه ای تک نفره با فضای کاکپیت خاصی بوده و از لاستیک های منحصربه فردی استفاده می کند. مون ریسر با استفاده از این لاستیک ها می تواند روی ماه بپرد و مسابقه دهد!
برچسب هااخبار کانسپت