نقاط قوت و ضعف هیوندای پالیسید لیمیتد ۲۰۲۰

  1. چهارشنبه ۲۵ دی ۹۸ ساعت ۱۷:۰۴ (۴ سال،۱۰ ماه قبل)
نقاط قوت و ضعف هیوندای پالیسید لیمیتد 2020
به گزارش فرانگر

هیوندای پالیسید همه ی تکه های درست پازل را کنار هم قرار داده است. پیشرانه ای عالی، کابینی سطح بالا و پلتفرم سه ردیفه کامل باعث شده اند این کراس اوور در کلاس خود بدرخشد؛ اما خب یک نکته مهم وجود دارد: هیچ خودرویی عالی و عاری از نقص نیست!

طرفداران کراس اوورهای سه ردیفه با استایل سنتی شاید ظاهر دوقطبی این خودرو و برخی ویژگی های غیرعادی کابینش را دوست نداشته باشند؛ و اگرچه جدیدترین سیستم اطلاعات سرگرمی هیوندای به همراه پشت آمپرهای دیجیتال آن باعث تمایز پالیسید از رقبا می شود اما این جفت باهم همکاری بسیار خوبی ندارند.

نقاط قوت و ضعف هیوندای پالیسید لیمیتد 2020

در این نوشتار می خواهیم نقاط قوت و ضعف شاسی بلند جدید هیوندای را باهم بررسی کنیم. همراه ما باشید.

  • نقاط قوت

کابین سطح بالا

نقاط قوت و ضعف هیوندای پالیسید لیمیتد 2020

با اینکه پالیسید نشان هیوندای را بر پیشانی دارد اما تریم فول لیمیتد همانند یک خودروی لوکس حس می شود. خطوط چرمی دوخته شده روی پانل درب ها، پوشش های نرم داشبورد، پوشش جیر سقف و پلاستیک های باکیفیت در جای جای کابین به چشم می خورند. دکمه ها، سوئیچ ها و نشانگرها از نوع فلزی یا پلاستیکی بوده اما کیفیت بالایی دارند.

نقاط قوت و ضعف هیوندای پالیسید لیمیتد 2020

هر سه ردیف صندلی پالیسید لیمیتد از همان چرم باکیفیت دوخته شده استفاده کرده اند. صندلی راننده و سرنشین جلو قابلیت تنظیم برقی در ۸ جهت را داشته و از نوع گرم و سرد شونده هستند.

نقاط قوت و ضعف هیوندای پالیسید لیمیتد 2020

تنها گلایه ما از نظر طراحی که اهمیت چندانی هم ندارد به صفحه لمسی ۱۰.۳ اینچی مدل لیمیتد مربوط می شود که از داشبورد بالا آمده و استایل آیپد مانند دارد. این صفحه نمایش قاب پلاستیکی ارزان قیمتی داشته و با کلیت کابین همخوانی ندارد؛ اما این یک انتقاد کوچک بوده و نباید ماهیت لوکس کابین را نادیده گرفت.

فضای زیاد

نقاط قوت و ضعف هیوندای پالیسید لیمیتد 2020

پالیسید سه ردیف صندلی به دردبخور داشته و صندلی های ردیف سوم آن به صورت برقی خم و تا می شوند. فضای این صندلی ها برای نشستن افراد بالغ هم کافی است. اگرچه فضای پا و سر این صندلی ها جزو بهترین های کلاس نیست اما نباید از این نظر انتقادی داشت مخصوصاً اینکه به احتمال زیاد کودکان در این صندلی ها خواهند نشست.

نقاط قوت و ضعف هیوندای پالیسید لیمیتد 2020

صندلی های کاپیتانی ردیف دوم که در خودروی تست نصب شده بودند بسیار راحت هستند. این صندلی ها نرم بوده و بدن را به خوبی در برمی گیرند. فضای سر و شانه ی صندلی های ردیف دوم پالیسید بیشتر از رقبایی همچون فورد اکسپلورر، سوبارو ایسنت و هوندا پایلوت می باشد.

سواری خوب

نقاط قوت و ضعف هیوندای پالیسید لیمیتد 2020

نیروبخش تمامی تریم های این خودرو پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۸ لیتری با قدرت ۲۹۱ اسبی است که با یک گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک همکاری می کند. حتی در کراس اووری که وزن نسبتاً بالایی دارد، قوای محرکه اصلاً کم نیاورده و به خوبی آن را به جلو می راند. در حالت اسپورت شاهد پاسخ تیزتر پدال گاز و تعویض های تیزتر گیربکس خواهید بود.

فرمان پالیسید احساس بهتری نسبت به فرمان کیا تلوراید داشته و سواری خودرو نیز نرم است. تکان های زیادی در بدنه وجود دارد که از کراس اووری با این ابعاد قابل انتظار است اما پالیسید هرگز احساس غیر ایمن حتی در سرعت های بالا را ندارد. سیستم تعلیق نیز بهتر از تلوراید حس می شود. به هرحال این یک کراس اوور برای ترددهای بزرگراهی است و انتظارات در این بخش را برآورده کرده است.

  • نقاط ضعف

استایل بحث برانگیز

نقاط قوت و ضعف هیوندای پالیسید لیمیتد 2020

ظاهر پالیسید منحصربه فرد است و در این شکی نیست. شما این خودرو را با هیچ شاسی بلند دیگری اشتباه نخواهید گرفت. با این وجود پالیسید زیباترین و جذاب ترین خودروی کلاس نیست مخصوصاً وقتی که آن را با کیا تلوراید عضلانی و جعبه ای مقایسه کنید. عناصر کرومی روی جلوپنجره بیش از حد بکار رفته اند و چراغ های چشم کروکدیل نیز اگرچه جذاب به نظر می رسند اما با کلیت نمای جلو همخوانی ندارند. رینگ های ۲۰ اینچی بکار رفته در مدل های لیمیتد نیز خیلی شلوغ به نظر می رسند.

سیستم اطلاعات سرگرمی نه چندان خوب

نقاط قوت و ضعف هیوندای پالیسید لیمیتد 2020

صفحه نمایش ۱۰.۳ اینچی پالیسید لیمیتد ظاهر خوبی داشته و به سرعت پاسخ می دهد. صفحه اصلی طراحی واضح و ساده ای داشته و سه بخش آن مواردی همچون ناوبری، سیستم صوتی و آب وهوا را نشان می دهند؛ اما زمانی که شروع به بررسی منوها می کنید حس ناخوشایندی از سخت بودن این فرایند به شما دست خواهد داد.

استفاده از ارتباط ساده ای همچون بلوتوث نیازمند چند مرحله خواهد بود. استفاده از ناوبری هم فرایندی استرس زا بوده و سیستم صوتی هم خیلی عالی نیست و خبری از دکمه خانه نیز روی داشبورد نمی باشد. بهتر است از اپل کارپلی یا اندروید اتو استفاده کنید که به صورت استاندارد روی تمامی تریم ها وجود دارد.

محدودیت های پشت آمپرهای دیجیتالی

نقاط قوت و ضعف هیوندای پالیسید لیمیتد 2020

اینجا کمی سخت گیری کرده ایم… اما درحالی که صفحه نمایش مرکزی پالیسید روی سفارشی سازی تأکید دارد، پشت آمپرهای دیجیتالی چنین کاری را انجام نمی دهند. رنگ صفحه نمایش ۱۲.۳ اینچی پشت آمپرها با انتخاب حالت های رانندگی تغییر می کند و از سبز (اکو) تا آبی (نرمال) و قرمز (اسپورت) عوض می شود اما فقط همین وجود دارد و بس! تنها می توان اطلاعاتی همچون میزان مصرف سوخت، اطلاعات رانندگی و فشار باد لاستیک ها را در مرکز پشت آمپرها دید.

بله پالیسید با دوربین های دیجیتال هیوندای عرضه می شود که خطوط رانندگی و هدآپ دیسپلی را نشان می دهند اما خبری از نماش چیزهایی مثل سیستم صوتی یا ناوبری در پشت آمپرها نیست.

مشخصات هیوندای پالیسید لیمیتد ۲۰۲۰

  • پیشرانه: ۶ سیلندر ۳.۸ لیتری بنزینی
  • قدرت/گشتاور: ۲۹۱ اسب بخار/۳۵۵ نیوتون متر
  • گیربکس: ۸ سرعته اتوماتیک، چهار چرخ محرک
  • مصرف سوخت: ۱۱.۲ لیتر در هر صد کیلومتر
  • وزن: ۱۹۹۰ کیلوگرم
  • قیمت پایه: ۳۱۵۵۰ دلار
  • قیمت مدل تست شده: ۴۷۶۰۵ دلار
[دانلود ویدئو ]

منبع motor۱

برچسب ها۲۰۲۰ بررسی فنی و تخصصی جدید شاسی بلند هیوندای پالیسید




همرسانی نوشتار: