بررسی تخصصی ایسوزو دی مکس ۲۰۲۰ جدید

  1. یکشنبه ۱ دی ۹۸ ساعت ۱۹:۰۲ (۴ سال،۱۱ ماه قبل)
بررسی تخصصی ایسوزو دی مکس 2020 جدید
به گزارش فرانگر

از زمان عرضه ایسوزو تروپر در سالیان گذشته تاکنون، این خودروساز ژاپنی به خاطر تولید خودروهایی سرسخت که مخصوص سبک زندگی های خارج از جاده هستند تولید شده و صنایعی همچون کشاورزی، صنعت و ساخت وساز از جمله مشتریان محصولات ایسوزو بوده اند.

البته برخلاف رقبای راحت تر و پیشرفته تر همچون فورد رنجر و نیسان ناوارا، ایسوزو دی مکس نتوانسته در بازار پیکاپ های رده میانی بریتانیا درخشش زیادی داشته باشد؛ اما به لطف همکاری با مزدا، این موضوع می تواند تغییر کند.

بررسی تخصصی ایسوزو دی مکس 2020 جدید

این اولین همکاری دو خودروساز هم وطن بوده و ایسوزو امیدوار است تجربه و تکنولوژی مزدا در زمینه خودروهای سواری به افزایش جذابیت دی مکس کمک کند.

ایسوزو از نظر ظاهری خودرویی برجسته طراحی کرده است. دی مکس جدید در سراسر بدنه از پانل های جدیدی سود برده و جلوپنجره با ابهت تر و چراغ های U شکل متمایزی دارد. شاسی نیز تقریباً کاملاً جدید بوده و به لطف استفاده از شفت آلومینیومی و ورقه های فولادی با کشش بالا حدود ۸۰ کیلوگرم سبک تر شده است. از طرف دیگر نیز استحکام پیچشی بدنه حدود ۲۰ درصد بهبود یافته است.

بررسی تخصصی ایسوزو دی مکس 2020 جدید

داخل کابین نیز از طراحی چندضلعی برای سیستم اطلاعات سرگرمی استفاده شده و یک صفحه نمایش ۹ اینچی در مدل های فول تر دیده می شود. کنتراست احساس برانگیزی بین متریال سفت و نرم وجود داشته و در کل کاکپیت بسیار مدرن و عملکردی ای را شاهد هستیم.

بررسی تخصصی ایسوزو دی مکس 2020 جدید

از جمله تکنولوژی های نوین این پیکاپ ژاپنی می توان به تشخیص صوتی، اپل کارپلی، اندروید اتو، هشدار ترافیک عقب، پایش نقاط کور، دستیار ترمز و کمک به حرکت در سربالایی اشاره کرد. البته خبری از ترمز اضطراری خودکار نیست.

بررسی تخصصی ایسوزو دی مکس 2020 جدید

این خودرو در بازارهای اروپایی با پیشرانه ۱.۹ لیتری دیزلی که قدرت ۱۴۸ اسبی و گشتاور ۳۵۰ نیوتون متری دارد عرضه خواهد شد. این پیشرانه کمبودی از نظر قدرت تولیدی ندارد اما در دورهای بالا فاقد پرفورمنس مورد انتظار بوده و بازارهای اروپایی از پیشرانه ۳ لیتری دیزلی قوی تر بی بهره هستند. بهتر است ایسوزو قدرت و پرفورمنس همین پیشرانه ۴ سیلندر را بهبود بخشد تا بتواند با رقبا رقابت خوبی داشته باشد.

اگرچه داده های تست رسمی هنوز منتشر نشده اما ایسوزو می گوید مصرف سوخت این خودرو جزو بهترین های کلاس خواهد بود هرچند به دلیل وجود قوانین آلایندگی سخت، مایع ادبلو باید در این پیشرانه استفاده شود. همچنین دو نوع گیربکس ۶ سرعته دستی یا ۶ سرعته اتوماتیک کاملاً جدید در دسترس خریداران هستند.

بررسی تخصصی ایسوزو دی مکس 2020 جدید

به لطف کاهش قابل توجه صدا، لرزش و ناهنجاری در کابین باید از دی مکس جدید تعریف کرد. هر دو گیربکس این پیکاپ نیز تعویض های نرم تر و دقیق تری دارند.

خبر خوب برای افرادی که معمولاً آفرود می کنند این است که قفل دیفرانسیل الکترومگنتیک وجود داشته و هم اکنون تبدیل حالت تک دیفرانسیل به دو دیفرانسیل سریع تر صورت می گیرد. عمق غوطه وری خودرو نیز بهبود یافته است.

بررسی تخصصی ایسوزو دی مکس 2020 جدید

محفظه بار خودرو دقیقاً مثل مدل قبلی بوده و پهنای ۱۵۳۰ میلی متری دارد. البته عمق و طول آن کمی بیشتر شده هرچند جزو بهترین های این کلاس نیست. در داخل کابین فضاهای زیادی وجود داشته و انتظار داریم دی مکس همان ظرفیت یدک کشی ۳.۵ تنی و ظرفیت حمل بار ۱ تنی خود را حفظ کند.

بررسی تخصصی ایسوزو دی مکس 2020 جدید

اولین نمونه های این خودرو از سپتامبر ۲۰۲۰ به دست مشتریان بریتانیایی خواهند رسید و ایسوزو نیز همچنان یکی از بهترین گارانتی های کلاس یعنی ۵ سال یا ۲۰۰ هزار کیلومتری را ارائه می کند.

این اولین باری است که ایسوزو و مزدا در کلاس پیکاپ ها با یکدیگر همکاری کرده اند و به نظر می رسد محصول نهایی دارای بهترین ویژگی های هر دو برند است. دی مکس جدید همان توانایی ها و خشونت قبلی ایسوزو را داشته و سطح رضایت و رفاه محصولات مزدا را به ارمغان آورده است. سواری خودرو در کلاس پیکاپ ها نیز خوب بوده و سیستم های کمک راننده مناسبی در آن دیده می شوند. بازگشت قفل دیفرانسیل عقب نیز برای برخی افراد جذاب خواهد بود.

بررسی تخصصی ایسوزو دی مکس 2020 جدید

مشخصات ایسوزو دی مکس

  • قیمت: ۲۵ هزار پوند (تخمینی)
  • پیشرانه: ۴ سیلندر ۱.۹ لیتری دیزلی
  • قدرت/گشتاور: ۱۴۸ اسب بخار/۳۵۰ نیوتون متر
  • گیربکس: ۶ سرعته دستی، چهار چرخ محرک
  • شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت: اعلام نشده
  • حداکثر سرعت: ۱۸۰ کیلومتر در ساعت (تخمینی)
  • مصرف سوخت: ۹.۴ لیتر در هر صد کیلومتر (تخمینی)

منبع: autoexpress




همرسانی نوشتار: