تأثیر قالپاق روی راندمان تسلا مدل ۳

  1. یکشنبه ۱ دی ۹۸ ساعت ۱۶:۰۲ (۴ سال،۳ ماه قبل)
تأثیر قالپاق روی راندمان تسلا مدل 3
به گزارش فرانگر

تسلا مدل ۳ به صورت استاندارد با کاورهای آئرودینامیکی ای عرضه می شود که بخش اعظم رینگ های ۱۸ اینچی را می پوشانند. سؤال ما این است: با این کار راندمان خودرو چقدر تغییر می کند؟

به همین خاطر به پیست کروی ۸ کیلومتری کرایسلر رفتیم تا این خودرو را هم با کاورهای یاد شده و هم بدون آن ها تست کنیم.

این کاورها یا اصطلاحاً قالپاق ها راندمان تسلا مدل ۳ را بیش از آنچه انتظار داشتیم بهبود بخشیدند که به طور متوسط ۳.۴ درصد در شعاع حرکتی بود.

اگرچه قالپاق های آئرودینامیکی استاندارد تسلا مدل ۳ از نظر زیبایی شناسی نظرات گوناگونی را بین خریداران و طرفداران ایجاد کرده اما آن ها از نظر تئوری می توانند توربولانس و مقاومت در برابر هوا را کاهش داده و بنابراین مصرف انرژی و به تبع آن شعاع حرکتی خودرو را بهبود بخشند؛ اما سؤال این است: چقدر؟

تأثیر قالپاق روی راندمان تسلا مدل 3

این کاورهای چرخ آئرودینامیکی کاملاً سبک بوده و جنس آن ها از پلاستیک می باشد. همچنین تنها ۵ بخش باز کوچک بین پره های ضخیم آن ها وجود دارد. تسلا تست ما را نسبتاً آسان کرده بود زیرا پکیج لوازم جانبی خود را با قیمت ۵۰ دلار عرضه می کند. با استفاده از پوشش پیچ و مهره ها و پوشش مرکزی چرخ ها، بی شک رینگ های آلومینیومی و قالپاق های روی آن ظاهر بهتری خواهند داشت.

تأثیر قالپاق روی راندمان تسلا مدل 3

اخیراً ما بررسی بلندمدت تسلا مدل ۳ دوال موتور برد بلند را انجام داده ایم تا عملکرد این کاورها را تخمین بزنیم. ما این تست را در شرایط کنترل شده ای انجام دادیم: دمای هوا ۶.۶ درجه سانتی گراد بود و فشار لاستیک ها نیز به صورت یکسان روی ۴۲ psi تنظیم شده بود. همچنین دمای سیستم تهویه مطبوع روی عدد ثابتی تنظیم شده بود و مهم تر از همه اینکه هیچ خبری از ترافیک نبود. تست ها به صورت شانه به شانه انجام شد و در هر تست ما دو دور را در پیست ۸ کیلومتری طی کردیم. به منظور دیدن تغییر آئرودینامیکی مرتبط با سرعت، تست ها در سرعت های ۸۰، ۱۱۲ و ۱۴۴ کیلومتر در ساعت انجام شدند. ما سپس هر تست را یک بار دیگر تکرار کردیم تا از دقت آن اطمینان حاصل کنیم.

تأثیر قالپاق روی راندمان تسلا مدل 3

در تستی که با سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت انجام شد، با وجود قالپاق ها مصرف انرژی ۲۵۰ وات ساعتی به ازای هر مایل (۱.۶ کیلومتر) به دست آمد درحالی که این رقم برای تست بدون کاورها برابر با ۲۵۸ وات ساعت به ازای هر مایل بود. این امر نشان دهنده کاهش مصرف قابل توجه ۳.۱ درصدی است که باعث می شود شعاع حرکتی خودرو از ۵۰۲ به ۵۱۸ کیلومتر برسد. در سرعت ۱۱۲ کیلومتر در ساعت نیز نتایج مشابهی به دست آمد و مصرف انرژی از ۳۱۸ به ۳۱۰ وات ساعت به ازای هر مایل کاهش یافت. این امر به معنی کاهش ۲.۵ درصدی مصرف انرژی و افزایش برد خودرو از ۴۰۷ به ۴۱۸ کیلومتر می باشد. بدون تعجب زیاد، همین تفاوت در سرعت ۱۴۴ کیلومتر در ساعت نیز مشاهده شد جایی که قالپاق های آئرودینامیکی باعث شدند مصرف انرژی از ۴۰۵ به ۴۲۴ وات ساعت به ازای هر مایل کاهش یابد. این امر باعث می شود برد خودرو از ۳۰۵ به ۳۲۰ کیلومتر برسد.

تأثیر قالپاق روی راندمان تسلا مدل 3

تأثیر قالپاق روی راندمان تسلا مدل 3

تأثیر قالپاق روی راندمان تسلا مدل 3


اگرچه این افزایش شعاع حرکتی خیلی زیاد به نظر نمی رسد اما کاورهای آئرودینامیکی چرخ باعث می شود بهبود 3.4 درصدی در راندمان خودرو کسب شود که در دنیای خودرو قابل توجه است. این میزان تفاوت به اندازه استفاده از گیربکس CVT یا لاستیک هایی با مقاومت چرخشی کم است و البته تأثیر آن بیش از سیستم استارت/استاپ پیشرانه می باشد. اگرچه نظرات درباره ظاهر این قالپاق ها می تواند متفاوت باشد اما آن ها باعث بهبود راندمان خودرو شده و قطعاً مالکان با مشاهده این نتایج دوباره درباره عدم استفاده از آن ها فکر خواهند کرد.

منبع: caranddriver




همرسانی نوشتار: