آستون مارتین در نمایشگاه ژنو امسال کانسپتی بنام AM-RB ۰۰۳ را رونمایی کرد و اعلام نمود که این هایپرکار به عنوان نمونه ای پایین تر از والکری در تعداد محدودی به تولید خواهد رسید. حال سازندهٔ بریتانیایی رسماً اعلام کرده که این هایپرکار موتور وسط جدید، والهالا (Valhalla) نام خواهد داشت. این نام که از سنت باسابقهٔ نام های V آستون مارتین پیروی می کند، از اساطیر اسکاندیناوی گرفته شده است. این نام تالار بزرگی است که در آن رهبر والکری ها، جنگجویان را برای نبرد انتخاب می کند.
استراتژی نام گذاری V آستون مارتین به هفت دهه پیش یعنی زمانی که در سال ۱۹۵۱ برای اولین بار مدل ونتیج به عنوان نسخه ای عملکرد بالا از مدل DB۲ معرفی شد بازمی گردد. این شیوهٔ نام گذاری بعدها با مدل های ویراژ، ونکوئیش، ولکان و والکری ادامه پیدا کرد و حالا والهالا جدیدترین خودرویی است که از این سنت پیروی کرده است. رئیس آستون مارتین آقای «اندی پالمر» دراین باره گفته است:
نام محصولات آستون مارتین همواره توجهات زیادی را به خود جلب می کنند زیرا این نام ها همیشه احساسات یا داستان خاصی را بیان می کنند. پس از والکری که نامی اساطیری است، AM-RB ۰۰۳ هم باید از همین رویه پیروی می کرد. من مطمئنم مالکین این خودرو نام والهالا را شناخته و شکوه آن را درک خواهند کرد زیرا مکان های کمی را می توان پیدا کرد که مقدس تر از صندلی رانندهٔ آستون مارتین والهالا باشند
وی در ادامه گفته است:
مردم فکر می کنند والکری در سطح یکسانی با لافراری و مک لارن سنا قرار دارد اما این طور نیست. والکری در دنیای متفاوتی قرار دارد. من فکر نمی کنم تاکنون خودرویی مثل والکری تولید شده باشد و یا حتی دوباره ساخته شود زیرا قوانین این اجازه را نمی دهند. والهالا اما یک پل است که در محدودهٔ یک میلیون پوند قرار گرفته و به طور مستقیم با سنا و لافراری رقابت می کند درحالی که در آن از تکنولوژی و ساختار آئرودینامیکی والکری استفاده شده است
والهالا پروژهٔ مشترکی بین آستون مارتین و ردبول است و تکنولوژی های آن از تجربهٔ فرمول یک ردبول گرفته شده است. در همین حال، والهالا در بخش زیادی از DNA خود با مدل پرچم دار والکری اشتراک دارد. البته به گفتهٔ مدیر طراحی آستون مارتین، والهالا نسخهٔ تضعیف شدهٔ والکری نیست بلکه عصارهٔ آن است. این هایپرکار جدید به منظور کاهش وزن، به طور کامل از فیبر کربن ساخته شده یعنی هم شاسی مونوکوک و هم بدنهٔ آن فیبر کربنی است. علاوه بر این، به منظور ارائهٔ سطح برجسته ای از داون فورس، والهالا به طیفی از ویژگی های آئرودینامیکی فعال مثل تکنولوژی جدید FlexFoil نیز مجهز شده است. این تکنولوژی که توسط ناسا تأیید شده است، در بال عقب خودرو مورداستفاده قرار می گیرد تا در سرعت های مختلف با تغییر شکل فیزیکی بال، میزان تولید داون فورس بهینه شود. این برای اولین بار است که از تکنولوژی FlexFoil در خودرویی تولیدی استفاده می شود.
آستون مارتین هنوز مشخصات فنی کامل والهالا را اعلام نکرده اما تأیید کرده است که این هایپرکار به یک پیشرانهٔ V۶ بنزینی توربوشارژ به همراه یک سیستم هیبریدی مجهز خواهد بود که مجموعاً ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت تولید می کند. انتظار می رود به منظور افزایش عملکرد در شتاب گیری های سخت، این خودرو به سیستم KERS مشابه خودروهای فرمول یک هم مجهز باشد. از دیگر ویژگی های فنی والهالا نیز می توان به گیربکس هشت سرعتهٔ دوکلاچهٔ الهام گرفته از فرمول یک، دیفرانسیل لغزش محدود و سیستم e-AWD اشاره کرد. این خودرو تنها ۱۳۵۰ کیلوگرم وزن دارد و می تواند ظرف ۲.۵ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند درحالی که حداکثر سرعت آن به ۳۵۴ کیلومتر بر ساعت می رسد.
والهالا به عنوان یک خودروی جاده ای طراحی شده و به همین دلیل ویژگی های داخلی آن با والکری متفاوت است. به عنوان مثال، بخشی از سقف به درها متصل شده تا ورود و خروج به آن آسان تر گردد درحالی که کنسول مرکزی هم از نو طراحی شده که فضای بیشتری را در اختیار سرنشینان قرار می دهد. در همین حال، به منظور به حداکثر رساندن سادگی و انعطاف پذیری، بجای نمایشگر سیستم اطلاعاتی-سرگرمی در والهالا، یک پایهٔ اتصال گوشی هوشمند تعبیه شده است. قرار است والهالا در سال ۲۰۲۱ به بازار عرضه گردد درحالی که تنها ۵۰۰ دستگاه از آن تولید خواهد شد. آقای پالمر همچنین به تازگی گفته است که والهالا می تواند در فیلم آیندهٔ جیمز باند هم حضور داشته باشد.